Am plecat de o luna de la firma unde lucram si intre timp am ramas gravida. Nu cred ca am sanse sa ma mai angajez insarcinata fiind. Asta inseamna ca voi avea 3 luni lucrate din cele 12 inaintea de nasterea copilului. Intrebarea mea este daca se iau in considerare si aceste 3 luni la calculul indemnizatiei de mama sau voi lua valoarea stabilita de stat de 600 lei?
Faptul ca sotul este angajat curent ajuta cu ceva la obtinerea unei indemnizatii de mama mai mare de 600 lei?
Multumesc
Dvs va exprimati in termeni de specialitate care pentru mine nu sunt clari. Se iau in calcul lunile in care nu am lucrat insa mi se da indemnizatie sau nu? Pot avea surpriza, desi ma angajez si voi avea 10 luni lucrate, insa am o luna sau doua pauza, sa mi se spuna ca nu beneficiez de indemnizatie?
1. Nu sunt termeni de specialitate, am incercat sa ma fac cat mai inteles dar se pare ca nu reusesc.
2. Daca nu aveti venituri in toate cele 12 luni premergatoare nasterii nu veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
3. Deci daca aveti doua luni de pauza, in care nu ati obtinut venituri, nu veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Puteti sa va adresati la Directia de Asistenta Comunitara la primaria unde aveti domiciliul. Ei pot sa va zica exact la ce fel de ajutoare sociale o sa aveti dreptul.
Ccc
onuzza
As avea si eu o intrebare: ce inseamna acest citat, adica daca eu nu am venit pe o luna se face totalul celorlalte 11 luni si se imparte la 12???? Adica ma pot ... (vezi toată discuția)