avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conditionare eliberare anexa 24 de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditionare eliberare anexa 24 de primarie

Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi elibereze acest document, decat daca fac succesiunea la notar , eu doresc sa imi formulez singura actiunea pentru instanta, nu imi permit sa dau notarului o poala de bani.
Sunt obligati sa elibereze acest act sau nu ? Am impresia ca primarul este in relatie de colaborare cu notarul.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 19:45, 19 Martie 2011
Nu va suparati dar formularul anexa 24 este un formular tipizat special pentru notar.De aceea au ezitat sa va elibereze formularul pentru ca dvs.sa-l folositi in instanta,intrucat nu este destinat instantei, dvs.puteti spune ca il duceti la notar in schimb il duceti la instanta. Referitor la terenuri puteti solicita separat o adeverinta de la registrul agricol,iar pentru cladiri o alta de la impozite si taxe,pe care deasemenea le anexati la cererea in instanta insotite de titluri de proprietate, certificate de actionar,extrase CF,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune iulia pastrama iulia pastrama -Pot imputernici pe una din surorile mele(suntem 3 surori) sa ma reprezinte la dezbaterea succesiunii dupa tatal nostru ,recent decedat? -Dupa decesul mamei ... (vezi toată discuția)
Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Primaria refuza eliberarea anexei pt obtinerea certificat mostenitor balasa.sorin balasa.sorin primaria Independenta refuza eliberarea documentatiei pentru obtinerea certificatului de mostenitor,intrucit nu am titlu de proprietate in original. Desi ... (vezi toată discuția)