Buna seara.Am primit de la executor o adresa de ridicare a raportului de evaluare al imobilului.Nu stiu cand a fost facuta evaluarea imobilului.Nu trebuia sa primesc acasa o citatie sau o notificare in care sa mi se aduca la cunostiinta ca va avea loc ,sau data la care va avea loc evaluarea imobilului? Multumesc
Codul de procedura civila arata ca raportul de expertiza efectuat in cadrul executarii silite imobiliare se comunica de catre executor debitorului.
Bineinteles ca dvs trebuia sa fiti instiintata de data la care va avea loc expertiza, respectiv cand se vor face masuratorile.
Va sfatuiesc sa ii solicitati executorului judecatoresc sa va comunice raportul de expertiza si apoi sa formulati o contestatie la executare prin care sa solicitati anularea raportului de expertiza pentru motivele aratate mai sus, respectiv pentru incalcarea prevederilor privind efectuarea expertizei.
Va multumesc pentru raspunsul acordat.M-a surprins acest raport de evaluare,deoarece ma gandeam ca ,cel putin aveau nevoie sa intre in curte pentru a evalua imobilul .Daca voi face contestatie la executare si executorul sustine ca am fost anuntata ,nu ar trebui sa aiba la dosar citatia sau notificarea (prin care mi s-a adus la cunostiinta acest lucru) cu stampila cu data primirii? .Si inca o nelamurire va rog.In acest dosar am prima somatie in 2009 ,dar nu am mai primit dupa somatie nimic,a doua somatie este din 2011 si scrie ca este ''somatia nr 6''.Ce inseamna acest lucru?Sa inteleg ca este a 6-a somatie in acest dosar?Se poate sa fie a 6-a somatie si eu totusi sa nu primesc nimic acasa?In cazul acesta nu ar trebui sa aiba la dosar stampila cu data primirii somatiilor ca sa dovedeasca faptul ca le-am primit?
Va multumesc.
Buna seara.Multumesc inca o data Godot.Auzisem ceva de procedura afisarii insa nu prea inteleg aceasta practica.Poate puteti sa imi explicati.Oricum ,unde procedura afisarii ...unde?......in rama pe biroul executorului?Chiar daca era prin afisare oare chiar asa mare a fost ghinionul incat sa nu vedem afisat?
Multumesc.
nu draga, e simplu. Ti-o lipeste pe usa/pe usa de la intrare in bloc/pe gard si stii ca exista mereu curiosi/binevoitori/copii care pot dezlipi hartiile de acolo.
Iti propun un test. Lipeste ceva "interesant" pe usa de la intrare a unui bloc in care locuiesc si cativa mosi, si vei vedea ce lume se aduna sa citeasca. Mai ales daca te vad ei ca lipesti ceva.....