avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită raport evaluare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

raport evaluare imobil

Buna seara.Am primit de la executor o adresa de ridicare a raportului de evaluare al imobilului.Nu stiu cand a fost facuta evaluarea imobilului.Nu trebuia sa primesc acasa o citatie sau o notificare in care sa mi se aduca la cunostiinta ca va avea loc ,sau data la care va avea loc evaluarea imobilului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 12:52, 22 Martie 2011
pentru aceasta afisare se completeaza o hartie. Stii cand iti vine comunicare unei hotarari judecatoresti sau o citatie pe 1/2 foaie. Ei, exact restul foii reprezinta dovada comunicarii si se intoarce la expeditor.
Asta se poate face acum, lipeste, completeaza hartia eventual si cu un martor si pleaca. Actele pot sa dispara imediat. Executorul si-a facut insa procedura
Sa inteleg ca postasul,in cazul in care nu gaseste pe nimeni acasa ,lipeste aceea somatie,comunicare ...etc pe gard. Restul foii spuneti ca reprezinta dovada comunicarii si se intoarce la expeditor.In concluzie executorul trebuie sa aiba la dosar si dovada comunicarii,nu-i asa?
da. trebuie sa fie la dosar.
Afisarea o poate face si executorul sau agentul procedural, nu numai postasul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de citare animacikaa animacikaa cand nu este legal procedura de citare? (adica este ilegal) ex.daca postasul cunoaste pe mine si pe sotia si la semnatira de primire semneaza ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie neridicat de la posta nairam63 nairam63 Ce se intampla daca nu ma duc sa ridic de la posta un proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei legale cu 11 km/h? (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)