avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune in urma unui accident soldat cu deces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune in urma unui accident soldat cu deces

in urma unui accident de masina mi-a decedat copilul procesul sa terminat sa dat sentinta definitiva si irevocabila si vreau sa stiu in cat timp imi pot primi daunele care mi-au fost acordate pe care trebuie sa mi le plateasca cei de la ardaf si ce pot face daca nu-mi sunt platite
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 05:06, 19 Martie 2011
Nu ati avut avocat ?Legalzati sentinta daca e definitiva si o investiti cu formula executorie .O depuneti la [EDITAT] pentru punere in executare si asteptati.Nu depunmeti la ei titlul in original, ci o copie legalizata.Daca nu primiti banii apelati la un executor judecatoresc .
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
am avocata da a spus ca nu stie cum trebuie sa procedez ca a inteles ca cei de la [EDITAT] sunt rai platnici si ca sigur vor trage de timp iar eu in aprilie plec din tara si as crea sa stiu daca se poate rezolva pana atunci
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
daca sunteti asa de grabita si aveti nevoie urgenta de bani, puteti sa va cesio0nati dreptul dvs de creanta,fara nici o problema.
ca idee-pana la incasarea banilor, vor trece luni de zile.posibil ca in toamna sa aveti problema rezolvata(din jurisprudenta)
Lucrurile nu stau chiar asa, cam toate societatile de asigurare, inclusiv Ardaf, dupa ce s-a terminat procesul, platesc daunele in maxim doua saptamini; unele dintre ele, trimit adrese catre creditori sa vina sa depuna cererea de despagubire, tocmai pentru a evita executorul judecatoresc.#-o
Mergeti cu hotararea la ei si completati cererea de despagubire, indicati un cont bancar unde sa fie virata suma si se rezolva ( va spun din experienta, nu am executat silit nici un asigurator pana in prezent, si numai astfel de litigii am !!:))
Depuneti de urgenta cererea la asigurator, sentinta legalizata, copia buletinului si datele contului in care solicitati plata sumei. Precizati in cerere un termen de plata si aratati ca in cazul in care plata nu se va face in termenul respectiv, va veti adresa executorului judecatoresc. Ulterior puteti solicita poprirea pe conturile firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani zsuzsa_roli zsuzsa_roli buna ziua am si eu o intrebare,tata a avut un accident un domn l a lovit cu masina,si in urma sentintei judecatoresti firma de asigurare Ardaf atrebuie sa ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale cercetasa cercetasa care i procedura? primesc somatie acasa pentru a i plati aceste daune partii vatamate? sau ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa (vezi toată discuția)
Dauna totala Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius In data de 20.02.2010 cumnata mea a fost implicata intr-un eveniment rutier, autoturismul personal fiind dauna totala. Evenimentul rutier s-a produs din vina ... (vezi toată discuția)