avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC de 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC de 1 an

As vrea sa stiu ce intelegeti prin noua lege,adica ce inseamna "inainte de implinirea varstei de 1 an al copilului"se poate cu o zi inainte sa te reintorci la servici sau cu cat timp inainte?
Cel mai recent răspuns: adriana diana , utilizator 16:20, 24 Martie 2011
Va multumesc pentru raspuns.Pai asta nu inteleg nici eu.............dar oare cui sa ma adresez????Am nascut pe 12.01.2011.
1. Intrebati pe cine v-a spus asa ceva. Nu ati precizat cine v-a spus si ce calitate avea.
2. Cel mai bine este sa intrebati la Agentia judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Pai doamna de la acel ghiseu mi-a spus dupa ce am depus actele,cu toate ca la mine la servici(eu lucrand in domeniul sanitar asistent medical)mi-a spus sa vin cu 3 saptamani inainte" sa ma mai invat" nu stiu ce sa invat cu atata vechime :O
1. Doamna care v-a raspuns era de la Primarie, nu de la AJPS.
2. Raspunsul ei este incorect. Trebuie sa va spuna care este baza legala a raspunsului ei (dar se pare ca nu stie).
3. Revin si va spun: cel mai bine este sa intrebati la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

Va multumesc,acum am inteles:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pentru doi copii sufletu_andreia sufletu_andreia la 1 sept ma intorc la serviciu din cic de un an inainte de a implini copilul un an si conform legii voi beneficia de stimulent de insertie pana minorul va ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Simonacio Simonacio As vrea sa stiu la ce se refera acel \"mai devreme\" din aceasta ordonanta. Adica Stimulentul de 500 lei se acorda persoanelor care au optat pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Sa imi las bebelusul de 1 an si sa ma intorc la munca??? larisa2012 larisa2012 Am o mare dilema..... sunt profesor ( momentan in concediu de maternitate) si iau indemnizatie maternala in prezent de 600 lei dupa 5 ani de facultate + ... (vezi toată discuția)