avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corect asa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corect asa?

Buna dimineata,sunt o fosta angajata a unei societati care i- am intentat proces pentru recuperare drepturi salariale restante .
Va rog sa imi spuneti daca este vreo problema vis-a-vis de faptul ca am constatat ca inchiderea cartii de munca nu s-a facut si la ITM deoarece stampila lor lipseste.Cand am intrebat la resurse umane mi s-a spus ca nu mai este obligatorie si ca daca vreau pot sa ma duc si sa le solicit eu celor de la ITM sa puna acea viza. Eu am incheiat activitatea in martie 2010.Ma afecteaza in cumva?in instanta am vreo problema?eu nu am avocat ,ma reprezint singura.
Va multumesc tuturor si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 23 Martie 2011
perioada necertificata de ITM nu se considera vechime in munca sau vechime in specilaitate
s.tanase a scris:

perioada necertificata de ITM nu se considera vechime in munca sau vechime in specilaitate

Unde este reglementat asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se face cu carnetele de munca? Bardac Nelu Bardac Nelu In institutia in care lucrez, sa decis ca de la data de 01.11.2011, carnetele de munca, sa fie date fiecarui angajat in parte.... Mentionez, ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Carte munca remammm remammm buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la ... (vezi toată discuția)
Documente itm alice53 alice53 se mai depune decizii pt salariul minim pe economie care s-a marit de la 01.01.2011 , si cand este data de depunere? am intrebat la ITM Buc si au dat din ... (vezi toată discuția)