avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declarare punct de lucru

Daca o firma are inchiriat un spatiu pe care il foloseste drept showroom (in spatiul respectiv nu are loc nici o activitate comerciala, persoana angajata acolo asigurand doar paza), acesta trebuie declarat punct de lucru?
In ce conditii un spatiu inchiriat de o firma nu trebuie declarat punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: rbtm , utilizator 10:10, 18 Martie 2011
In situatia in care o societate comerciala desfasoara activitate si in alta locatie, in afara sediului social, se impune infiintarea unui punct de lucru.
Asta indiferent daca desfasoara o activitate sau este doar un showroom.
Mai mult, punctul de lucuru trebuie declarat si la Admin Fin, in caz contrae existand posibilitatea ca toate cheltuielile cu respectiva locatie sa nu fie deductibile.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare sediu secundar gamamanag gamamanag Detinem in portofoliu spatii comerciale, la diverse adrese din Bucuresti, spatii in care noi ca entitate nu avem salariati si nu desfasuram activitati ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat...punct de lucru? greensea greensea Buna ziua O societate are in proprietate un spatiu pe care l-a inchiriat. Trebuie sa declar la ORC acest spatiu ca punct de lucru? Multumesc (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)