avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire card bancar, persoana fizica
Discuție deschisă în Executare silită

poprire card bancar, persoana fizica

Salut, astazi am aflat ca mi sa pus de cei de la taxe si impozite o poprire pe fostul card de salarii de la BRD unde mai aveam 400 ron, pentru niste amenzi mai vechi in valoare de 420 ron (totalul a 3 amenzi) pe care nu am cum sa-i platesc toti odata.
As vrea sa stiu daca platesc o parte din bani sau chiar o amenda in totalitate imi scoata poprirea de pe card.(sau o alta modalitate sa scap mai ieftin).
Si as vrea sa stiu daca este adevarat ca in caz de poprire cei de la BRD opresc un comision de 100 euro cum am vazut pe net.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Rata la credit de nevoi personale uga321 uga321 Buna ziua Am si eu o intrebare? Am un credit la o banca in valoare de 120 euro pe luna luat prin 2008 (credit ne nevoi personale fara garantie girant sau ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o întrebare, daca nu am loc de muncă si dovedesc ... Cristi49 Cristi49 Buna seara, Am si eu o întrebare, daca nu am loc si dovedesc ca nu am, mi se poate face plangere penala pentru abandon de familie, si conform legii sa fac ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament telefon cristian_121 cristian_121 Buna ziua.Nu am mai platit abonamnetul la telefon de aprox 6 luni.am primit o somatie din partea unei firme recuperari debite sa achit facturile restante+400 ... (vezi toată discuția)