avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mentiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mentiune

Am scos de la banca dovata ca i-am trimis mamei ei o suma de bani in cazul in care se ajunge la partaj pot recupera o parte din bani?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:09, 20 Martie 2011
Nu ati precizat cu ce titlu ati trimis banii mamei . Partajul nu are legatura cu asta.
fiti mai explicit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru credit de nevoi personale leonidaas76 leonidaas76 am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Soțul a luat din seif, fără știrea mea, banii de la nuntă și o sumă care aparținea mamei mele. vreau să divorțăm, dar cum procedez ca să recuperez banii? Olivia25 Olivia25 Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut banii de la nunta+plus banii de pe un imprumut ai mamei in casa intr-un seif si sotul fara stirea mea i-a luat ...Vreau ... (vezi toată discuția)
Bani furati in cuplu mirunaddd mirunaddd Am vandut un apartament impreuna cu sotul, banii au intrat in banca, intr-un cont pe numele meu. Ulterior am creat 4 depozite pe numele meu, al sotului, al ... (vezi toată discuția)