avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O colocatara nu-mi permite utilizarea uscatorului.

Buna ziua, locuiesc in galati si am o problema cu o vecina care se crede proprietara si pe uscatorul scarii. Nu-mi permite accesul, intrucat, daca am rufe intinse vine si pune ea un lacat suplimentar, sau il schimba, dupa care imparte chei vecinelor de pe palierul ei, etajul 4. Ce pot sa fac legal, in aceasta situatie? Va rog, daca stie cineva sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:10, 21 Martie 2011
Sa va adresati presedintelui asociatiei pentru a face ordine cu privire la modul de utilizare a uscatoriei.
Va adresati, in scris, presedintelui de asociatie pentru a interveni si a lua masuri. In cazul in care si dupa aceasta problema, se poate face plangere la politie.
@mihadaileanu
uscatorul este un bun comun

adresati-va presedinrelui, cum s-a spus si maisus, si eventual faceti un contract de inchiriere cu cei care au pretentia de a-l folosi numai ei, si va spun eu, ca se linistesc.

la noi in asociatie am avut o situatie similara, si cand au auzit de inchiriere s-au linistit.
Uscatorul este parte comuna ,care legal este liber sa fie folosit de proprietarii indreptatiti de pe palier sau tronson
Solutionarea se poate realiza prin implicarea directa a presedintelui de asociatie,
care are competenta sa atentioneze proprietara care intelege in mod nejustificat sa impuna restrictii la utilizarea spatiilor comune
Dupa cum scrieti dvs. inseamna ca acea vecina va blocheaza rufele in uscator dupa ce umple uscatorul si cu rufele ei. Mai mult imparte chei la unele vecine care nu au rufe pe acolo.:O

Nu cumva vecina dvs. doreste sa nu o deranjati atunci cand ea usuca rufe?.Daca este asa incercati sa faceti programari pentru fiecare familie a.i. sa nu va intersectati pe acolo. Presedintele va evita sa,, intre'' intre gospodine.:">

Alte discuții în legătură

Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)
Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria dolosiv dolosiv Pana acum uscatoria nu a fost folosita decat de celelalte 2 familii de la parter (vecinii mei de palier), care nu au balcon. Am solicitat administratorului ... (vezi toată discuția)