avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri ,castigare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri ,castigare proces

am fost parte parata intr-un proces si se pare,mai mult ca sigur,il castigam.Judecatoarea la inf.din 04.06 a dat termen pe 10.sept,spunand ca toata vara o sa avem timp sa tranzactionam sau sa facem partaj(e vb de un TP atacat fara sorti de izbanda)Numai partea reclamanta si-a exprimat dorinta de 'intelegere',noi nu.Ce despagubiri ni se cuvin?am fost tarati in acest proces,asa numai de 'dragul'de a ne judeca.
Inca o data mii de multumiri tuturor care activati pe acest site,sunteti de mare ajutor pt toti cei care habar nu au de justitie si mai au si "norocul"sa aleaga gresit av.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:26, 9 Iunie 2008
Nu are legatura intelegerea cu despagubirile... In acea intelegere se pot trece si eventualele despagubiri.

Dar, repet, ca vad ca nu vorbim despre aceleasi lucruri: trebuie ca deja sa le fi cerut in acest dosar si sa fi administrat probe pe ele...
Daca mergeti la instanta si-i spuneti judelui ca ati suferit cu multe, nu va da nimic. Astea nu sunt suferinte, sunt vorbe goale.
Trebuie sa spuneti exact cu ce, sa aduceti probe...

Avocatii nu inseamna ca vi s-au pricinuit pagube, caci daca veti castiga vi se vor plati cheltuieli de judecata cat ati dat avocatilor onorarii... plus alte sume care intra aici, odata ce dovediti aceste onorarii si sume.
Transport etc. se dovedeste prin chitante si intra tot la cheltuieli de judecata si nu despagubiri. Din cei doi avocati, ar trebui sa vorbiti macar cu unul despre ceea ce va doriti si sa va explice cate ceva...

Nu, nu are nicio relevanta chestiunea cu tatal dv., nu vad ce dezmostenire, dar nu are nicio importanta.
Nu vad cum sa faceti tranzactie pe un partaj intr-un dosar de anulare titlu... poate nu stiti exact cum s-a transformat actiunea sau a avut capat de partaj inca de la inceput.

Ma indoiesc de faptul ca pot da o parere profesionista fara sa vad actiunea si, eventual, modificarile ulterioare, caci nu inteleg prea multe din situatia de drept din dosarul de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj pe tp dienusa dienusa avem un TP pe care e tata si cumnata(ambii decedati),v-as ruga mult sa-mi spuneti cum se face partajul,sunt terenuri de 58ari,1,20Ha si 42 ari extravilan si 4 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata. conditii admisibilitate Camy2013 Camy2013 in urma unui proces de anularea c.f fiind reclamanta in proces am angajat un avocat cu un onorariu de 6000 lei care i-am achitat. In urma hotararii ... (vezi toată discuția)