avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in neregula
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in neregula

Sunt angajata la o firma de aproximativ 6 luni. Mi s-a dat contractul de munca abia acum o luna, deja semnat de contabila, superiorul meu invocand o scuza banala, si abia atunci am aflat ca de fapt eu sunt trecuta in contract ca lucrand doar 2ore/zi cu salariul minim pt aceste ore lucrate, aprox 350 ron, in conditiile in care eu lucrez 4 ore/zi cu salariul de 1100 ron. Poate sa imi spuna cineva, daca imi dau superiorul in judecata, pot cere daune ca nu am fost informata cu privire la salariul real din contract si ca nici macar nu am semnat eu contractul de munca? Daca da, cum ar tb sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Eu1585 , utilizator 14:48, 25 Martie 2011
Multumesc pentru raspuns! Asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta orelor de lucru la serviciu(pontaje) valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea situatie in legatura cu care vreau sa cer o parere avizata: Evidenta orelor de munca se face prin pontaj in baza caruia se ... (vezi toată discuția)
Este legala plata partiala? alexu2087 alexu2087 Buna tuturor, As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa-mi plateasca lunar 17% din salariul din cartea de munca, timpul de lucru fiin acelasi, fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu o situatie si nu stiu ce am de facut.va ... Gabrrieelll Gabrrieelll Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie si nu stiu ce am de facut.va rog sa ma ajutati! Am contaract nedeterminat la o firma si am anuntat de 1 saptamana ca voi ... (vezi toată discuția)