am cumparat o casa modell vechi situata pe toata lungimea curtii doar parter...sa ma explic casa este stil vagon am intrare cu deschidere 12 m catre sud ,casa este situata pe partea de est pe toata lungimea curtii cu vedere catre vest,la aprox. 7m intervine gardul (tot spre vest) acum itervine problema...vecinul a construit o casa (la limita legala cei drept)adica 1,9m de hotar dar la etaj are 2 ferestre de cca.1,5m2 care dau chiar in curtea mea ,de nu pot sa umblu prin curte pt. ca ma simt de parca ma urmareste cineva . dar daca as face o piscina in curte sau as pune omasa pe care sa mananc vara pur si simplu nu pot pt. ca ma simt stanjenit....legea asta 612 nu are vreo referire si la inatime pt. ca chestia cu 1.9 de la hotar e ok cand ferestrele sunt la parter dar cand se afla deasupra gardului si se uita in curte deja este aberant ...se poate face ceva in acest sens ajutati-ma va rog.. ?? :(
Se poate face ceva ,,Sa inaltati gardul, dupa parerea mea si apoi totul este Ok.
Alta solutie nu prea vad...Problema cu instanta este de durata si cu niste cheltuieli inutile,,
Umbrire cladire
toricelli
Buna ziua, am urmatoarea situatie: in 2015 am facut o extindere la o casa de la tara. In autorizatia mea retragerea de la limita de proprietate pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Casa peste hotar
blkegl
Buna ziua,
As avea nevoie de o informatie. In anul 1970 am cumparat cu chitanta de mana un teren impreuna cu un vecin (400 mp), pe care l-am impartit in ... (vezi toată discuția)