avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma import export
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma import export

Buna ziua,
vreau sa infiintez o firma de import-export
asa vrea sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru asta si care sunt preturile pentru aceasta. In final daca pot sa fac firma pe apartamentul unde stau cu chirie(cu contract de chirie).
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters200284 , utilizator 14:33, 28 Martie 2011
Buna ziua,

Gasiti aici toate documentele necesare pentru infiintarea firmei: [ link extern ] .

Referitor la sediul social, il puteti face la apartamentul inchiriat, cu mentiunea ca este necesar ca si proprietarul sa consimta (prin contractul de inchiriere) schimbarea destinatiei din locuinta in sediu social. Aveti nevoie si de acordul vecinilor (doar cei cu care aveti pereti comuni).

Costul infiintarii este de 400-500 de lei. Nu va pot spune exact.
Succes!
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
ContSters200284, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)