buna ziua
am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt:
-EU HLA:A2;B44,35;Cw2,4
-MAMA HLA:A24,A68;B7,35;Cw4,7
-copil HLA:A24,33;B7,57;Cw3,7 Concluzia laboratorului de HLA de la IML este urmatoarea: de la mama mosteneste halotipul A24,B7,Cw 7,iar eu nu posed halotipul HLA:A33;B57,Cw3,adica cealalta jumatate.(ea fiind mostenita de la tatal lui biologic) si sunt exclus de la paternitate.In acesta situatie nu am primit nici macar un procent de probabilitate din paternitatea copilului.
Fata de cele aratate va rog sa imi spuneti daca :
in acest caz "doamna" mai poate cere proba cu adn?
si daca incepand din acesta luna mai trebuie sa mai platesc pensie de intretinere(platesc de 5 ani fara nicio restanta),mentionez ca procesul va fi pe data de 20 aprilie?
Daca reclamanta insista sa faca proba ADN instanta va admite cererea ,insa nu stiu daca reclamanta va mai fi dispusa sa plateasca acea expertiza care costa aproape 2000 lei si e posibil sa iasa la fel .
Va multumesc
insa reclamantu sunt eu.
Doresc sa va intreb:
Daca parata insista asupra probei cu ADN,pot solicita si eu instantei sa vina si celalalt (ceilalti???)barbat (barbati!!!) sa se supuna probei?
Este clar ca daca testul HLAcu probabilitate de cca 95% a iesit asa testul ADN nu are cum sa iasa altfel,in acest caz mai pot fi si altii partasi.
Doresc sa fac o precizare Testul HLA costa 2010 lei,iar testul ADN costa 2700 lei(cu scuzele de rigoare)
Apel
adrian_chivu2001
Buna ziua
Ma aflu la finele unui proces de contestare recunoastere paternitate.
Instanta de fond a dispus efectuarea unui test HLA ce a avut ca rezultat ... (vezi toată discuția)