avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte

Cu ce acte trebuie sa mergem la notar pt a face vanzare cumparare la casa+ teren?
Cel mai recent răspuns: ioana_cristea2011 , utilizator 15:59, 1 Aprilie 2011
Act de proprietate teren, autorizatie de constructie casa, cadastru, incheiere intabulare, certificat de atestare fisala pentru vanzare (de la administratia financiara), acte identitate vanzator-cumparator...
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare cumparare vinzare teren intravilan infogather infogather As dori sa aflu ce acte trebuie sa prezint la cumpararea unui teren intravilan,pe care urmeaza sa construiesc o casa?. De asemenea vinzatorul ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cadastru ContSters255159 ContSters255159 Am cumparat un lot de pamant, pe care mi-am ridicat o casa finalizata (receptie) in 2007, dar problemele incep sa apara in sensul ca : Pretul terenului a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)