avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martori amenintati,politisti corupti,victime..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martori amenintati,politisti corupti,victime..

buna ziua
nu stiu cu ce sa incep..dar daca cineva imi poate da un sfat il astept cu multumire.
situatia este urmatoarea, agresiune, lovituri cu fractura dintilor 31-41, nerecuperabili, martorii amenintati nu recunosc ce au vazut, cercetarea la politie facuta cu neglijenta si multe semne de intrebare-seful de post tine legatura cu familia agresorului permanent, exista o relatie de rudenie, citarea chiar a victimei pt declaratie se face prin intermediul familiei agresorului...si multe altele;probabil va emite procurorul NUP...ca sa pot cere efectuarea din nou a audierilor de catre oricare alt politist din tara asta ce as putea face?pot cere expertiza cu testul poligraf in cadrul cercetarilor preliminarii sau dupa?macar ca inceput de dovada, ca oricum o sa-l refuze..MA POATE AJUTA CINEVA CA UNEI PERSOANE PERSOANE CARE A FOST JUCATA IN PICIARE IN PROPRIA CURTE, SA I SE FACA DREPTATE?SAU IN TARA ASTA TREBUIE SA MORI...CA APOI TOT MORTUL SA FIE DE VINA?:-/
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 10:20, 3 Aprilie 2011
mediatizati cazul.
sesizati toate organele competente,cu plangeri si memorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D-lor penalisti cu experienta, vreau sa va intreb... nicusorilinca nicusorilinca am urmatoarea speta: o persoana in varsta(70 ani)a fost \"jucata in picioare\" de un nemernic in curtea locuintei sale..am obtinut un certificat medico-legal ... (vezi toată discuția)
Plangere la ordonanta de clasare violeta2201 violeta2201 Buna ziua! Intr-un dosar penal de agresiune/amenintare, am primit ordonanta de clasare de la procuror. Unde se depune plangerea? La procuror sau la organul ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala mariamaria1968 mariamaria1968 Domnule avocat, in data de 8 mai 2014, parintii mei au fost agresati, batuti si amenintati in propria lor curte de un individ.Mama mea are certificat medico ... (vezi toată discuția)