avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... inspector de dauna in cazul tamponarii usoare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

inspector de dauna in cazul tamponarii usoare

Am avut o tamponare usoara cu un Logan proprietate, am intocmit Constatarea amiabila,dar am reparat autoturismul fara sa-i fac poze.
Agentul de asigurare,arogant si secretoman,a constatat ca nu a fost din culpa mea, a facut poze cu masina reparata dar a spus ca neaparat trebuie sa faca procesul verbal la sediul firmei lui.
Intrebari:
1.Nu se putea intocmi declaratia pe loc?Este dificil sa merg deoarece asta inseamna sa mai pierd o zi de la munca, dupa cea pierduta cu constatarea pe teren.
2.Ce se intampla daca nu dau/semnez aceasta declaratie.
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
sorhino, utilizator
Cel mai recent răspuns: tessa888 , utilizator 15:05, 10 Mai 2011
Cum este posibil ca asiguratorul sa ceara instantei sa se refuze executarea unei expertize tehnice auto , pe motiv ca masina avariata nu este in primejdie de a disparea sau sa fie greu de administrat.Dupa cate inteleg eu ei vor ca acea expertiza sa fie facuta numai pe baza foto de la dosarul de daune;dar acele fotografii pot arata si ceea ce s-a stricat sub capota?Sau se bazeaza pe faptul ca se va repara masina intre timp si sa refuze plata despagubirii?Este normal sa se procedeze astfel la o expertiza?Si au mai si recomandat un expert consultant al firmei respective...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema procedura asigurare sebastian4hc sebastian4hc Buna ziua. Saptamana trecuta am avut un accident, am lovit o masina din spate, vina fiind in totalitate a mea. Am facut amiabila, masina avea radiatorul spart ... (vezi toată discuția)
Accident, daune minore, constat amiabil. Îmi pot repara mașina înainte de programarea pentru constatarea daunelor? dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua. In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)