Am avut o tamponare usoara cu un Logan proprietate, am intocmit Constatarea amiabila,dar am reparat autoturismul fara sa-i fac poze.
Agentul de asigurare,arogant si secretoman,a constatat ca nu a fost din culpa mea, a facut poze cu masina reparata dar a spus ca neaparat trebuie sa faca procesul verbal la sediul firmei lui.
Intrebari:
1.Nu se putea intocmi declaratia pe loc?Este dificil sa merg deoarece asta inseamna sa mai pierd o zi de la munca, dupa cea pierduta cu constatarea pe teren.
2.Ce se intampla daca nu dau/semnez aceasta declaratie.
Multumesc anticipat.
Cum este posibil ca asiguratorul sa ceara instantei sa se refuze executarea unei expertize tehnice auto , pe motiv ca masina avariata nu este in primejdie de a disparea sau sa fie greu de administrat.Dupa cate inteleg eu ei vor ca acea expertiza sa fie facuta numai pe baza foto de la dosarul de daune;dar acele fotografii pot arata si ceea ce s-a stricat sub capota?Sau se bazeaza pe faptul ca se va repara masina intre timp si sa refuze plata despagubirii?Este normal sa se procedeze astfel la o expertiza?Si au mai si recomandat un expert consultant al firmei respective...