buna ziua,
am si eu o intrebare poate se gaseste cineva sa stie mai bine sau ma poate ajuta intr-un fel.....care este solutia sau procedura legala in urmatoarea problema....am o fetita minora de 12 ani si a castigat un concurs de dans in croatia ..sotul meu este angajat ca P.F.A intr-o unitate militara americana in Afganistan iar acolo nu avem nicio autoritate romaneasca cum ar fi ambasada sau consulat si nici nu este autorizat sa paraseasca baza ptr a-mi putea da consimtamantul scris ptr scoaterea minorei din tara ...in speranta unui raspuns va multumesc anticipat
Va multumesc foarte mult,dar pot calatori in afara chiar daca nu merg sa studiez sau la un curs,de exemplu merg la fratele meu,sutn valabile tot conditiile care mi le-ati spus?Multumuesc incao data!Cu mult respect!:)
buna ziua.am si eu o intrebare, sunt divortata iar in urma divortului mia fost incredintata mie minora in varsta de aproape 4 ani.intrebare este daca pot scoate fetita din tara (cu avionul) fara acordul tatalui, pt a merge in vizita la rude in spania.
Da, avand in vedere ca minora v-a fost incredintata spre crestere si educare, puteti iesi din tara fara acordul tatalui.
Aveti nevoie la iesirea din tara , de hotararea de divort legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila in original si pasaport pentru minor.