avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari

este legal ca SC Apa Canal Sa sa inchida apa rece pe perioada nedeterminta din cauza datoriilor pe care le are asociatia de proprietari iar cei care platesc intretinerea la zi si nu au datorii sa sufere pentru asta?
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:45, 7 Aprilie 2011
Hotarati-va dvs. singur sau cu gasca si sa vedeti ca exista sigur solutii tehnice din care sa alege-ti ceva . Numai sa fiti hotarat.B-)
V-am spus ca era doar o discutie ipotetica (in Bucuresti nici nu se pune problema ca furnizorul de apa rece sa incheie contracte individuale la blocuri).
Pentru neplata facturii la timp, se "taie" apa la tot blocul, perfect legal si in conformitate cu contractul (ca sa raspund si eu intrebarii initiale a acestui topic)
sacalul09 a scris:

regiile-furnizor de servicii(Apa Nova,Dalkia), nu vor încheia nici o dată contracte individuale pe proprietar,pentru că nici nu pot,ar trebui ca fiecare să fie branşat individual,imposibil la imobilele cu multe etaje,sau gen blocuri,

Nu va pronuntati fara sa cunoasteti situatia din tara
La noi in Constanta exista mai multe imobile unde exista incheiate contracte individuale regia de apa-proprietari si unde ...nu se inregistreaza situatii de neplata
felicitari Constanta, felicitari goe...
Felicitarile le merita asociatiile care au adoptat aceasta modalitate de bransare individuala

Alte discuții în legătură

Furnizorul de apa rece nu vrea sa-mi faca conectare separata iulia_79 iulia_79 Doresc sa-mi fac bransament individual la apa rece, in schimb societatea in cauza nu-mi accepta dosarul pentru ca trebuie automat sa ma debransez si de la apa ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele si furnizorul de apa rece este Apa Nova. EU am centrala si doresc sa am bransament separat la apa rece. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de locatari sorin.pinzaru sorin.pinzaru Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: In scara in care locuiesc exista o persoana rau platnica (a acumulat datorii in jur de 6000 ron la ... (vezi toată discuția)