avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamuriri legate de formalitatile ini sucesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamuriri legate de formalitatile ini sucesiuni

Acum doua luni a murit tatal meu. Notarul imi cere sa duc acte doveditoare ale averii tatalui meu ca sa poata deschide masa succesorala iar banca la care stiam ca are depusi banii (Credit Bank) a refuzat sa-mi ofere orice informatie pentru ca nu am dovedita calitatea de succesor. Asta e doar unul din aspectele unei serii mai mari de complictii dar ilustreaza destul de bine senzatia de cerc viciios cu care ma confrunt. Puteti sa ma ajutati?
Cel mai recent răspuns: astip , utilizator 10:33, 24 Iunie 2008
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mac6 mac6 Sunt instiintat dupa aproape sapte ani de decesul unei rude.Este o fapta care pedepsibila aceasta lipsa de diligenta a celorlati mostenitori care nu au anuntat ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune Barzote Barzote Buna ziua, Pot deschide singur acceptarea succesiunii la notar fara ca ceilalti mostenitori sa fie prezenti ? Fac acest lucru deoarece ceilalti nu sunt ... (vezi toată discuția)
Am certificat de calitate de mostenitor si ... radumn radumn Buna ziua, Am certificat de calitate de mostenitor dupa binicii mei( din 28.04.2006 ).Nu am intreprins inca nimic cu privire la mostenirea ce imi revine.La ... (vezi toată discuția)