avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERE PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERE PENALA

Sint posesorul unei paduri iar primarul local a falsificat documentele pentru a taia o portiune din padure si a o valorifica
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 18:51, 9 Aprilie 2011
depuneti plingere la Parchetul de pe linga Judecatoria de unde apartine localitatea.
Aveti posibilitatea legala de a formula impotriva primarului plangere penala pentru infractiunile fals si uz de fals,la Parchetul de pe langa judecatoria locala.
In urma probatoriilor care vor fi administrate,inclusiv in urma efectuarii unei expertize grafice,se va stabili ,daca exista acte falsificate si eventual ,cui ii apartine culpa.
In situatia in care persoana respectiva va fi scoasa de sub urmarirea penala,aceasta la randul sau,are posibilitatea sa se indrepte impotriva dvs,cu o plangere penala pentru denuntare calomnioasa
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
De-asemenea daca cele reclamate nu se confirma procurorul va poate imputa cheltuieli judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ITD ITD nu stiu daca am postat bine subiectul dar va rog sa ma ajutati intr-o problema: - reprezint o asociatie caritabila (ONG) - am incheiat o conventie de ... (vezi toată discuția)
Promovare o noua plingere penala tobescu tobescu Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am ... (vezi toată discuția)
Procuror corupt griffindolph griffindolph A tegiversat un dosar timp de 3 ani (intr-un proces in care au aparut alte 4 dosare). M-am chinuit 2 ani doar ca sa aratam cine este petentul ( plangere ... (vezi toată discuția)