avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumpare=titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumpare=titlu de proprietate

buna ziua,
detin un contract de vanzare-cumparare pe un teren intravilan. acest contract este echivalentul titlului de proprietate? pt ca am fost la primarie sa-mi faca titlu si cei de acolo mi-au spus ca nu se poate, atunci cand exista un contract de vanzare-cumparare nu se poate face titlu de proprietate.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:55, 17 August 2022
De ce ar trebui sa va dea Primaria terenul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren dncl dncl Buna seara!Tatal meu a vindut in 93 un teren cu act de mina in baza unei adeverinte.Cind a venit titlu in 97 nu s-a mai facut vinzarea cu notar si a ramas ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, ... Dabdica Dabdica Bună ziua, Am contract de vanzare-cumpărare prin notariat, pe un teren intravilan fară construcție din anul 1973. Pe terenul meu s-a emis titlu de ... (vezi toată discuția)