avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MANDATARUL MANDATARULUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MANDATARUL MANDATARULUI

Poate fi realizata din partea mandatarului o procura prin care sa numeasca un alt mandatar?
Unele notariate consimt la aceasta altele nu. Cine are dreptate si cine nu. Si daca se poate da o procura de catre un mandatar unui alt mandatar /NU avocat/ care este baza legala?
Problema e ca mandantul nu a angajat avocatul ci a numit un mandatar. Acesta a angajat un FAIMOS AVOCAT dar nu in calitate de avocat ci de mandatar !
Acum curiozitatea este aceea ca dupa ce ai luat intr-un faimos contract un onorariu de 5 MILIOANE Euro de ce te ascunzi in spatele unei procuri de mandatar fara sa iei niciun ornorariu ?
a) Poate sunt rude apropiate si avocatul nu doreste sa ia onorariu;
b) poate avocatul o face "pro bono";
c) poate pur si simplu avocatul are o obligatie fata de mandatar.
Fodor Carmen liliana a scris:

a) Poate sunt rude apropiate si avocatul nu doreste sa ia onorariu;
b) poate avocatul o face "pro bono";
c) poate pur si simplu avocatul are o obligatie fata de mandatar.

Mandatarul mandatarului, actualmente avocat a fost si JUDECATOR. Oare vrea sa ascunda ceva, sau e vreo problema de incompatibilitate ?
Pai de ce nu spuneti asa?
Am intalnit un astfel de caz, in care ex. judecator, reprezentand un client, facea remarci de genul "va amintiti ca eu v-am invatat sa deslusiti legea" catre completul de judecata...
Da, s-ar putea sa fie ceva putred in Danemarca...
datul cu presupusul este un sport pagubitor si in tarile civilizate... pagubitor, deci..in lipsa de date concrete, sau mai bine zis servite cu lingurita.....

Alte discuții în legătură

Vinzare teren,fara titlu de proprietate braselton braselton Soacra mea a detinut un teren extravilan pentru care nu a primuit titlu de proprietate doar o adeverinta de la Primarie prin care se atesta ca detine acel ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)
Drept de folosire imputernicire laviniaruth laviniaruth Am o imputernicire pentru a vinde un teren al unchiului meu care este in viata. Dupa decesul lui mai este valabila?Daca este mentionat ca sunt imputernicita sa ... (vezi toată discuția)