avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cat costa o firma cu toate domeniile de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cat costa o firma cu toate domeniile de activitate

buna ziua

As dorii sa_mi spuneti si mie cat ma costa actele unei firme cu toate domeniile de activitate,onorariul avocatului si in cate zile este gata .


multumesc
Cel mai recent răspuns: StefanDianaFlorentina , utilizator 09:45, 9 Septembrie 2011
Acestea sunt costurile pe care le achiti cand faci tu personal societatea. Daca folosesti un intermediar, avocat sau economist ii platesti si lui comision, si atunci preturile cresc putin. Dar v-ati incadrat in suma prezentata pe site.
As vrea sa infiintez o firma, cu toate domeniile de activitate, si as dorii sa intru in legatura cu un birou de avocatura respectabil, pentru ca nu imi doresc sa am probleme ulterior cu actele .Am apelat la acest site pentru ca am observat ca e oarecum o comunitate a avocatiilor. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista coduri caen sub conditie Maria-Shirina Stefanescu Maria-Shirina Stefanescu Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma care sa aiba cat mai multe coduri CAEN la obiectul secundar de activitate. Stiu ca exista niste liste cu anumite ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)