avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - cand pot recupera permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - cand pot recupera permisul?

Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv 1,15,recalculare 0,74.Dosarul a plecat de la politie catre procuratura cu NUP.Acum astept rezolutia.Intre timp dupa rezultatul recalcularii am primit un proces verbal cu amenda pentru circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului.Intrebarea mea este cand pot recupera permisul?de ce am primit acest proces verbal?daca l-am primit inseamna ca a inceput si suspendarea de 3 luni a permisului?chiar nu inteleg...:(:(
am primit dovada fara drept de circulatie.ma intereseaza daca mai astept cele 3 luni s-au imediat ce primesc rezolutia mi se restituie si permisul?
dar dar conform unui articol din oug 195,respectiv articolul 100,punctul d, restituirea permisului se face în baza ordonantei procurorului prin care s-a dispus neînceperea urmãririi penale, scoaterea de sub urmãrirea penalã sau încetarea urmãririi penale; ma pot ajuta cumva de acest articol?
ce ma nedumereste pe mine este faptul ca am primit proces verbal de la politie dupa ce ei au dat nup si singurele masuri luate impotriva mea sunt 9 puncte si amenda 540 ron.asa ca dupa rezolutia procurorului imi pot recupera permisul din moment ce in procesul verbal nu se mentioneaza si retinerea permisului ci doar amenda?
ai reusit sa iti recuperezi permisul ? :D
nu am reusit inca sa l recuperez..nu mai inteleg nimic din legile astea.Politia ma sanctioneaza pe 25 martie 2011 9 puncte si amenda dar eu nici la data asta nu am rezolutie de la procuror.nu mai inteleg#-o#-o sper ca dupa ce primesc rezolutia sa nu le vina ideea de a mi suspenda permisul inca 90 de zileX-(

Alte discuții în legătură

Permis retinut ionutser ionutser Mi-a fost retinut permisul de conducere in data de 21.11.2010 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice . La proba biologica mi-a iesit 1,8 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice danut6666 danut6666 In primul rand vrea sa multumesc celor care ami vor raspunde si mie la o intrebare lagat de un eveniment rutier, Am mai vazut cateva persoane pe forum in ... (vezi toată discuția)