Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv 1,15,recalculare 0,74.Dosarul a plecat de la politie catre procuratura cu NUP.Acum astept rezolutia.Intre timp dupa rezultatul recalcularii am primit un proces verbal cu amenda pentru circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului.Intrebarea mea este cand pot recupera permisul?de ce am primit acest proces verbal?daca l-am primit inseamna ca a inceput si suspendarea de 3 luni a permisului?chiar nu inteleg...:(:(
Valorile imbibatiilor alcoolice mentionate in primul topic nu sunt logice. Ma refer la imbibatia alccolica din aerul expirat si prima proba. Diferenta dintre valorile alcoolemiei de la prima proba si cea de la a doua este logica. Cel mai curios este ca recalcularea a iesit sub valoarea depistata de alcooltest!?!?
de ce nu sunt logice?am avut 0,84 in aer respirat,apoi la prima proba de sange 1,25 iar a doua 1,15.Am cerut recalculare si am ramas cu declaratia din seara in care am comis infractiunea.Singurul lucru care l-am declarat a fost ce am mancat si apoi particularitati fizice.rezultatul a fost 0,74.daca puteti si dvs sa raspundeti la intrebarea cu care am deschis postul,poate primesc o lamurire.va multumesc
asa stiu si eu ca din moment ce ai fost scos de sub urmarirea penala dovada fiind procesul verbal cu amenda cotraventionala si puncte penalizare nu se mai pun alea 90 de zile..ar trebui sa iti poti recupera permisu din moment ce alcolemia ti-a iesit sub 0.8...insista la Politie sau daca ai avut avocat vb cu el sa se intereseze de rezolutia data de procuror iar daca ii in favoarea ta atunci cam asta ar fi ultmu pas spre a redeveni sofer...acuma ma bag in seama deoarece si eu am fost prins baut si deja is 7 luni si nu stiu nimic de dosar
Permis retinut
ionutser
Mi-a fost retinut permisul de conducere in data de 21.11.2010 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice . La proba biologica mi-a iesit 1,8 ... (vezi toată discuția)