avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista asa ceva???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista asa ceva???

Mi se cere pentru o licitatie cazier judiciar pentru o persoana juridica. Ati auzit de asa ceva? Daca exista, de unde se obtine? Am cautat pe net si prin legi si nu am gasit nimic, numai pentru persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 30 Iunie 2008
Multumesc, e bine sa mai ai o parere. Credeam ca nu sunt eu la curent.
Buna ziua!
Atata vreme cat si firmele pot savarsi infractiuni, de ce n-ar avea si dansele cazier judiciar ca si noi, fizicii ?
Cu stima,
av. Silviu Serban
sunt de parere ca este vorba de cazierul fiscal. Art. 180 din OUG 34/2006 se refera la infractiunile de natura fiscala. Autoritatile contractante (primariile in special din mediul rural) nu prea stiu sa faca diferenta intre aceste tipuri de certificate iar caietele de sarcini sunt si ele facute cu copy si paste de pe la altii..,.
andabej a scris:

Mi se cere pentru o licitatie cazier judiciar pentru o persoana juridica. Ati auzit de asa ceva? Daca exista, de unde se obtine? Am cautat pe net si prin legi si nu am gasit nimic, numai pentru persoane fizice.

Certificatul de cazier judiciar şi certificatul de cazier fiscal, eliberat de Oficiul Registrului Comerţului, pentru persoanele juridice.
Cazierul fiscal se elibereaza de ANAF.
Sunt si eu de acord ca, teoretic, ar trebui sa existe. Dar de unde il iau? A obtinut de curand cineva un cazier judiciar pentru PJ?

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier fiscal anndreya_eu anndreya_eu Vreau sa imi infiintez o SRL in Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal, insa am domiciliul pe alt judet. Se poate elibera cazierul si in Bucuresti? ... (vezi toată discuția)
Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)
Motive de anulare paula manta paula manta Buna ziua, Speţă: am o achiziţie în curs - procedura cerere de ofertă. S-a prezentat un singur ofertant, care nu s-a prezentat la desachiderea ofertelor, ... (vezi toată discuția)