Buna ziua,as dori si eu un sfat de la dumneavoastra:Azi fiind in traffic in spatele unui autobuz am trecut printr-o intersectie pe culoarea galbena a semaforului,mentionez ca nu am vazut ce culoare era decat cand am ajuns in dreptul semaforului deoarece eram f aproape de autobuz si imi obtura vederea,precizez ca dupa mine la aprox 10 m in spate a mai trecut o masina.Dupa 50 de m de la intersectie undeva pe dreapta era un echipaj care m-a oprit a venit respectivu politai si mia zis ca o sami ia permisu apoi sa dus la cealalta masina ia luat actele.Dupa aprox 10 min,mia aratat amenda si mia inmanat dovada de retinere a permisului,dupa care, la mentiuni am scris ca am trecut pe cul galbena si nu am observat culoarea semaforului decat in ultmul moment,intre timp mam dat in taina cu celalalt sofer si mia dat nr lui sa il sun daca vom face contestatie,am reuzat semnarea procesului verbal si am plecat.Ulterior lam sunat pe celalalt sofer si mia spus ca nu ii dadura nici macar amenda si ca el a venit de pe o strada laterala si a avut verde intermitent iar politistii l-au oprit din greseala,eu stiu ca minte deoarece lam vazut in oglinda in spatele meu inainte sa intru in intersectie,a fost ultima masina care a trecut.PArerea mea e ca politistul la pus ca martor la procesu meu verbal astfel incat sa fie de partea lui.Tot azi am primit si avizul despre o recomandata,banuiesc a fi procesul verbal.Spunetimi si mie cum sa procedez,ma gandesc sa fac plangere la procesul verbal si sa mentionez si despre discriminarea are s-a facut.Mentionez ca eram singur in masina.