avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executor judecatoresc

am o hotarare judecatoreasca pe litigii de munca pentru care a fost incuviintata executarea silita in noiembrie 2010.Acum,cand sa depun cererea de staruinta la 6 luni, aflu ca executorul meu a fost suspendat din februarie iar dosarul a fost repartizat la un executor din alta localitate.L-am contactat telefonic pe noul executor, ocazie cu care aflu ca fostul executor nu a facut niciun demers privitor la executarea silita, nu a trimis somatie, nici macar nu a dat expertului contabil sa calculeze restanta salariala actualizata,nu a pus proprire pe conturi...desi eu i-am achitat onorariul iar in discutiile avute anterior a sustinut ca a efectuat si proprirea conturilor la banci si actualizarea sumei si instiintarea debitorului...Ce presupune aceasta repartizare a dosarului?Trebuie sa achit din nou onorariu executorului?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:31, 29 Aprilie 2011
nu, dar dosarul e perimat pt ca nu s-au facut acte in el. Asa ca fa o cerere de executare silita noua, la un executor care sa-si faca treaba...
Dosarul a fost repartizat la un alt executor in interiorul termenului de 6 luni de la incuviintarea executarii silite, poate debitorul sa invoce perimarea?
daca este in acest termen nu. Mergeti atunci cu acest executor dar aveti grija sa faca acte de executare pt a nu se perima dosarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare dorinv dorinv speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)
Cerere staruinta, dupa 10 luni Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. Un creditor a cerut incuviintarea executarii in ianuarie 2012, in februarie executorul bancar zice ca se va face executarea prin orice modalitate, ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)