Buna seara. In primul rand, conform dispozitiilor Codului Muncii si a Codului de Procedura Civila, in cazul in care o hotarare judecatoreasca nu este pusa in aplicare de bunavoie, aceasta trebuie pusa in executare printr-o cerere de executare silita, formulata de catre un executor judecatoresc, care va fi depusa la judecatoria din raza sectorului unde isi are sediul societatea angajatoare. In al doilea rand, pentru a putea legaliza acea sentinta de care spuneti ca doriti sa va folositi, trebuie sa treaca cele 15 zile (17) de la comunicarea acesteia, atat catre dumneavoastra, cat si catre cealalta parte - retineti ca o comunicare poate fi trimisa mai tarziu, astfel incat partea adversa poate sa primeasca mai tarziu comunicarea si, astfel, cele 15 zile sa nu mai fie chiar 15 zile - iar o alta conditie ce trebuie indeplinita este ca cealalta parte sa nu formuleze cale de atac. In legatura cu plangerea penala, lecturati cu atentie dispozitiile art. 271 Cod Penal si verificati daca va incadrati in vreunul din textele legale mai sus amintite. O speta similara avem si la biroul nostru de avocatura, unde partea pe care o reprezentam a fost de doua ori concediata, a doua oara exact pentru acelasi motiv pe care il aveti si dumneavoastra, si anume neprezentarea la locul de munca. Totusi, nu ne-ati spus, ati primit convocarea pentru aducerea la indeplinire a hotararii judecatoresti? Daca nu, nu puteti decat sa formulati o noua contestatie la decizia de concediere, daca veti primi aceasta decizie, si, dupa ce veti investi un executor judecatoresc pentru a duce la indepilinire dispozitiile sentintei mai sus amintite, iar angajatorul se impotriveste in continuare in a aduce la indeplinire aceasta sentinta, abia atunci veti putea formula plangere penala. Va doresc o rezolvare cat mai usoara si rapida a situatiei. Cu stima.
=D>Multumesc pentru raspuns.Nu am mai avut timp sa merg la tribunal sa pied 3 ore ca sa-mi puna stamila de irevocabila,deoarece conducerea NU vrea sa-mi mai acorde niciun bilet de voie! Ma intreb daca tot n-am semnat niciun nou contract de munca, daca nu ma platesc pentru timpul stat acolo?