Buna seara!
Maine se implinesc 15 zile,si sentinta de repunere in drepturi NU e aplicata.In plus,am fost supusa la o ancheta a comisiei disciplinare,care vrea sa ma de afara DIN NOU!-pentru neprezentarea la locul de munca timp de 4 luni.A trebuit sa aduc dovezi,ca doar dupa 4,5 luni mi-a fost redactata sentinta,dupa ce facusem deja 2 cereri de urgentare redactare.Am mai asteptat dupa legalizare inca 15 zile ,deoarece grefiera sefa a spus ca nu poate pune stamplia de IREVOCABILA<ca nu a sosit jumatatea de confirmare de la posta.
Deci,au recunoscut ca au angajat pe altcineva.UNDE sa depun plangerea penala?La politie sau tot la Tribunal?
Multumesc pentru suport!
Buna seara! Am mers in baza deciziei judecatoresti definitive si executorii la care am investire sa obtin drepturile.Dar ei sustin ca prin avocatul lor au avut decizia cu 4 luni mai devreme,si sustin ca m-au reangajat inca din 13.12.10!!! Acum m-au pus in comisia disciplinara ca nu m-am prezentat 4 luni la job! Dar cei de la AJOFM sect.4 daca au fost anuntati de ce mi-au pus viza de somaj si pe Ianuarie si pe Februarie 2011?Iar in martie mi-au intocmit dosar de persoana in cautarea unui loc de munca si mi-au dat si o repartitie in sect.5 ,unde postul era deja ocupat!Cand le-am scris acum un email sa-i intreb de ce nu mi-au spus ca sunt reangajata ,mi-au respins emailul din server de 3 ori.La fel si ITM Buc.!Ca sa se spele pe maini.Angajatorul spune ca a anuntat REVISAL ca m-au reangajat! DAR PE MINE NU M_A ANUNTAT NIMENI!
NIci ITM-ul si nici AMOFM nu au obligatia sa va anunte ca angajatorul va reincadrat.. aceasta cade in sarcina angajatorului si nu a institutiilor statului.
Deci daca angajatorul a pus in executare de bunavoie hotararea judecatoreasca privind reintegrarea trebuia sa va anunte .. daca va concediaza pentru absente nemotivate, atunci contestati in instanta decizia de concediere si solicitati sa faca dovada ca v-au anuntat ca v-au reintegrat si ca v-au comunicat decizia de reintegrare.
=D>=D>=D>
Multumesc pentru raspunsul pertinent.Eu in cadrul anchetei disciplinare,le-am spus ca nu-i cred pe cuvant ca m-au reangajat.Sa-mi aduca dovada ca au facut-o si in baza a ce,daca decizia nu era redactata si comunicata oficial? Faptul ca ma tin intr-un birou parasit ,in loc sa-mi reiau munca la contabilitate,ca nu am semnat nimic la sosire(contract de munca) si faptul ca nu vor sa-mi semneze bilete de voie ,spun multe despre acest "manager"Florescu D" ,care mai e si consilier la primarie