avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executori judecatoresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executori judecatoresti

Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza dupa primirea actelor:sentinta si decizie penala(prin care mi s-a facut dreptate),in calitate de parte vatamata,avand in vedere ca inculpatul(care mi-a furat o suma importanta de bani),este din alta localitate ? Executorul judecatoresc trebuie platit inainte
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 17:08, 29 Aprilie 2011
Sentinta trebuie investita cu formula executorie. Este competenet orice judecator din raza teritoriala a Curtii de Apel in care se afla domiciliul celui care trebuie sa va returneze o suma de bani.
Executorul judecatoresc va va percepe un avand din onoraraiu si cheltuieli de executare- sume negociabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala executor miha13 miha13 Executorul este din alta localitate decat angajatorul meu. Eu am domiciliul in aceeasi localitate cu executorul. Daca imi schimb adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)