avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... riscuri esalonare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

riscuri esalonare

buna ziua
incepand din luna asta nu pot sa platesc rate la fel de mari ca pana acum.
pe hartie venitul meu este 0
- daca ma duc sa cer eu o reesalonare poate banca sa-mi ceara toti banii o data, pe motiv ca nu mai am venit ?

pana acum am platit corect.

multumesc
Cel mai recent răspuns: clientbanci , utilizator 12:04, 5 Mai 2011
nu, pt ca nu-i intereseaza in momentul asta ca nu aveti venit, ii intereseaza sa platiti rata. dar nici nu sunt obligati sa va accepte cererea.
oricum, sa faceti cerere de reesalonare sau pt o perioada de gratie, nu va avantajeaza, in realitate va costa in plus.
pai atunci ce m-ar avantaja? nu vreau nici sa intarzii peste 30 de zile.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare credite clientbanci clientbanci Buna ziua Am cateva credite de nevoi personale luate in 2006 si 2007 pe venituri din dividende. [EDITAT] De cateva luni am ceva probleme la plata ratelor (le ... (vezi toată discuția)
Datorii fotolist fotolist buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)
Impsibilitate de plata credit nelut nelut ce se intampla daca am un credit luat de la o banca ,fara ipoteca sau alte garantii,si nu mai pot sal platesc,si nu am nimic pe numele meu pentru a fi ... (vezi toată discuția)