avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare permis suspendat in termen de 15 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare permis suspendat in termen de 15 zile

Mi-a fost suspendat permisul 30 de zile pentru depasire periculoasa. Am contestat in instanta. La prima infatisare, 01.04.2011, am renuntat la proces. Mi s-a spus sa astept sentinta sa-mi vina acasa si apoi sa merg la politie sa predau permisul. Nu a venit nici pana azi, 03.05.2011, asa ca m-am dus pana la politie. Mi-a zis sa merg pana la tribunal sa iau un certificat de grefa, dar oricum mi-l suspenda pe 60 de zile ca nu m-am dus pana pe 15 aprilie. Dar nu am stiut lucrul acesta! Ce se poate face?! Este asa cum mi-a spus politistul? Chiar mi-l suspenda 60 de zile in loc de 30?! De cand se calculeaza cele 15 zile: de la 01 aprilie sau de la data cand imi va fi comunicata sentinta?!

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
edward_eeu, utilizator
Cel mai recent răspuns: bodo_b , utilizator 01:58, 22 Decembrie 2013
Va salut!

Mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru viteza. Dupa ce mi-a fost respinsa plangerea impotriva procesului-verbal am fost imediat la politie ca sa predau permisul dar am fost instiintat ca trebuie sa mai astept 30 de zile, chiar daca nu vreau sa fac apel, pentru ca decizia sa devina definitiva si irevocabila. Am voie sa circul in aceasta perioada de 30 de zile? Dar in perioada urmatoare de 15 zile pana cand am termen limita sa predau permisul de conducere?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila, permis retinut cafea1 cafea1 BUna. Am fost amendat de politisti si mi s-a retinut permisul. Am contestat in intanta, dar judecatorul mi-a respins contestatia. problema intervine acum: ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)