avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... nu se mai organizeaza concurs de intrare in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime

Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva?
Cel mai recent răspuns: Lucca , utilizator 12:13, 10 Iulie 2008
Daca citim pe www.csm1909.ro rapoartele privind activitatea in justitie (atat cel al MJ cat si cel al Min. Public) vedem ca exista sectiuni in ambele prezentari privind dinamica de ocupare in viitor a posturilor de judecator si procuror. Din cele relatate acolo am putea eventual sa tragem concluzia ca modalitatea de admitere in magistratura va fi preponderent INM-ul.Totusi nu se face nicio referire directa la eliminarea examenului pentru cei cu 5 ani vechime.Cum ordonante apar insa de pe o zi pe alta, ne putem astepta la orice surpriza. Sincer, credeti ca, in situatia in care nu se renunta la aceasta modalitate de admitere in magistratura, vom mai avea noroc de subiecte ca anul acesta in aprilie??? Sau vom fi in situatia din 2007, cand s-au prezentat cam 200 de persoane la examen si a fost admis unul singur, si acela absolvent de INM? Voi ce parere aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in magistratura fara concurs ContSters82972 ContSters82972 Orice jurist avizat cunoaste frecventa ridicata a modificarilor legislative in Romania.Se adopta acte normative \\\"la pachet\\\", fie ca se intituleaza legi, ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura pentru cei cu experienta? danielled danielled Nu stiti daca se mai organizeaza anul acesta exmen de admitere la magistratura , pentru cei care au deja 5 ani vechime in profesie? (vezi toată discuția)