avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restrictionarea accesului proprietarilor pe partile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restrictionarea accesului proprietarilor pe partile comune

De curand m-am lovit cu o problema. Comitetul asociatiei de proprietari al blocului in care locuiesc au decis intr-o sedinta "privata" si nu in adunarea generala, restrictionarea totala a accesului pe acoperisul blocului si implicit m-au obligat printr-un anunt la avizier ca in termen de 30 zile sa-mi demontez antena parabolica amplasata pe un gard decorativ ce se gaseste in partea din fata imobilului. Mentionez ca prezenta antenei nu distruge absolut deloc hidro/termoizolatia.
Va intreb, acest comitet are puterea de a lua singuri aceasta decizie?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu cred ca daca aveti balcon il puteti folosi pentru montatul antenei.
@delta,
comitetul executiv are dreptul sa faca sedinte "private", fie isi afiseaza, fie ca nu acesta intentie, la aceste sedinte poate sa participe cine doreste, INSA comitetul ia DECIZII..., poate sa nu tina cont de parerea lui "gica contra" sau a mosilor din scara care nu sunt deacord cu bunul mers al asociatiei, de aceea ia-ti ales in fruntea dvs., daca nu ne convine, convocam o sedinta si ii schimbam, pana atunci ei iau decizii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces pe terasa blocului - antena yo9hnf yo9hnf Va salut ! Am o problema cu Asociatia de Proprietari...Sunt radioamator de vreo 7 ani , am licenta de emisie-receptie eliberata de Inspectoratul in ... (vezi toată discuția)
Montare antena tv pe terasa blocului alinachi alinachi Buna ziua, doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)