avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... execuator-recunoasterea unui divort in RO, pronuntat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

execuator-recunoasterea unui divort in RO, pronuntat in SUA.

Sora mea s-a casatorit in RO cu un american, a divortat in SUA fara sa anunte divortul in RO si acum s-a recasatorit in SUA.Ce documente trebuie sa-mi trimita sa intre in legalitate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorinluca26 , utilizator 21:59, 10 Mai 2011
Sentinta de divort din USA legalizata , se inscrie divortul in Romania, (va trebuie procura legalizata cu apostila de la Haga) luati un avocat aici si prezentati-va la tribunal cu o groaza de rabdare
E mai bine sa traduce-ti actele de divort aici
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Recunoastere certificat de divort american in romania bee79 bee79 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele de care ar avea nevoie sora mea pentru recunoasterea certificatului de divort american in Romania? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Recunoastere si inregistrare in ro al divortului pronuntat in usa speedygonz23 speedygonz23 Buna seara, Am fost casatorita cu un american si am divortat in anul 2009. Mentionez ca am inregistrat aceasta casatorie in RO, in acest sens detin si ... (vezi toată discuția)