avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident mortal la manastirea Ghighiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident mortal la manastirea Ghighiu

sotul meu a fost implicat in acest accident ,el circula pe un drum cu prioritate iar decedatii ieseau dintr- un drum fara prioritate,neasigurandu-se i- au iesit in fata luandu-i in plin si omorandu-i pe loc.Sotul meu are ca martori 2 oameni ai legii care se afla intamplator acolo si inca un martoar care se afla in spatele sotului meu.Toata lumea inclusiv politia i-a spus ca este nevinovat,carnetul nu il are suspendat i s-a dat o dovada.Ce trebuie sa facem in cazul asta ,cum aflam in ce stadiu este dosarul, trebuie angajat un avocat????.....ce ar trebui sa facem,la cine ar trebui sa apelam?????Accidentul s-a produs in data de 7.05.2011
Cel mai recent răspuns: ionut_rima , utilizator 11:22, 15 Mai 2011
Din ce am vazut pe filme vinovatul principal a fost masina decedatilor dar parea mea si sunt convins ca si expertiza va arata asta, accidentul putea fi evitat daca se aveau in vedere urmatoarele aspecte: erati in localitate si viteza maxim admisa in zona respectiva nu putea fi mai mare de 50 - 60 km/ora, ori dupa cum arata masinile impactul s-a produs la cel putin 90km/ora la care se adauga conditiile meteo nefavorabile ( fenomenul de aqaplanare ) care reduceau substantial spatiul de franare si de manevra. Va trebuie neaparat un avocat care sa va sustina interesele in instanta si sa va ajute sa faceti fata la tot ce va urma. Va fi un proces lung si de uzura mai ales daca mai sunt si urmasi de pe urma celor doi decedati.
In filmare se vede la un moment dat pe celalalt fir de mers o tabla cu eliminarea restrictiei de viteza de 70 km/h. Cel mai probabil zona in care s-a produs accidentul este cu limita de viteza 70 km/h
Este de stringenta necesitate administrarea unei probe cu expertiza care sa stabileasca dinamica producerii accidentului , care va fi de natura sa stabileasca cicumstantele producerii accidentului , eventuale vinovatii.
Recomandarea ar fi , ca in limita posibilitatilor financiare , sa angajati un avocat si un consilier-parte pentru a i se acorda sotului dvs asistenta juridica si tehnica de care are nevoie
~ Conținut șters la cerere ~
Majoritatea localitatilor de pe DN1 , viteza maxima este de 70km

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Accident de masina - culpa comuna Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua! În urma cu 2 luni s-a produs un accident de masina în urmatoarele situatii: Unul dintre soferi(eu) nu a acordat proritate de dreapta, intrand ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident rutier soldat cu victima alew2020 alew2020 circulam pe banda 2 a unui drum in aliniament cu doua benzi pe sens, cu cca. 70 km pe ora si de pe celalalt sens de mers adica contrasens, mi-a iesit o masina ... (vezi toată discuția)