avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... disperat imi vreu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

disperat imi vreu copilul

sunt disperat vreau sa ma omor nu mai pot trai fara copil am facut foarte multe greseli si nu mai pot o sa ma omor nu mai pot ajutatima va rog
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
adrain, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Chiriacescu , utilizator 21:58, 16 Mai 2011
Cititi mesajele noastre si veti intelege ca aveti posibilitatea de a va vedea copilul.. sau maine dimineata mergeti la un avocat sa va indrume ce trebuie sa faceti..
daca copilul ii este mamei incredintat pe ordonanta de urgenta iar mama nu vrea sa ne intelegem la un program de vizitare al copilului imi va da legea dreptul sal vad?dacada si cumm mil va da ?
Dac nu reusiti sa va intelegeti, va stabili judecatorul odata cu incredintarea copilului si program de vizita pentru celalalt parinte. Solicitati expres asta.
Daca un copil este incredintat unuia din parinti, acest lucru nu inseamna ca celalalt parinte nu mai poate avea legaturi firesti cu propriul copil.
Veti avea dreptul la program de vizita, vacante, etc. dar si obligatia de a ajuta la cresterea si educarea lui.
Trebuie doar sa va reculegeti, sa va puneti ordine in ganduri si sentimente si sa o apucati pe un drum drept, poate mai greu si lung, dar cu rezultate.
Asta in cazul in care nu sunt alte aspecte grave.
Succes!
Ar fi bine sa consultati un psiholog inainte si apoi sa va adresati unui avocat de pe raza teritoriala unde se afla copilul acum. Puteti solicita la Baroul de avocati din acel judet si ajutor public judiciar, daca situatia materiala pe care o aveti e dificila pentru moment.

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)
Consimtamantul unui parinte ralu_2008 ralu_2008 speta: divort cu un minor, hotarare definitiva si irevocabila, minorul incredintat spre crestere si educare unui parinte, celalalt cu drepturi de a avea ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil de comun acord c_mircea c_mircea Sotia simtind ca are sanse mai mici la procesul pentru custodia copilului, mi-a propus sa divortam de comun acord, iar custodia copilului sa o facem tot de ... (vezi toată discuția)