avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Documente pentru transport international Arma aer ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Documente pentru transport international Arma aer comprimat

Arma despre care se vorbeste este un pistol cu aer comprimat (cal. 4,5, putere<=7,5 Jouli) cumparat din Italia. In momentul achizitiei am avut nevoie doar de buletinul sau permisul de conducere din italia.
Pentru al putea transporta in Romania, ce documente imi sunt necesare? (calatorind cu masina proprie)
Pistolul are serie si a fost inregistrat la magazinul de unde l-am luat.

Alte discuții în legătură

Problema cumparat pistol cu aer comprimat spy100 spy100 Am 23 de ani sunt din Focsani,Vrancea si vreau sa imi cumpar un pistol cu aer comprimat. Acum 2 ani am mai incercat sa imi cumpar un pistol cu aer ... (vezi toată discuția)
Arma fara documente legale 2720722520039 2720722520039 va rog frumos sa-mi explicati urmatoarele: s-a cumparat o arma cu aer comprimat de 4,5 de la o persoana fizica fara acte, proprietarul oprind actele de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea 295/2004 2cool4u 2cool4u Buna ziua Am si eu o problema (ca tot romanul) in legatura cu legea armelor. Mi-am cumparat legal in Iunie 2004 un pistol cu aer comprimat. Prin noua ... (vezi toată discuția)