avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care sunt institutii publice?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care sunt institutii publice?

caminul de batrani este institutie pubica? Care sunt institutii publice toate va rog
Cel mai recent răspuns: laura2008_angel , utilizator 22:49, 18 Mai 2011
Caminele de batrani fac parte din categoria institutiilor publice , daca sunt subordonate Consiliilor judetene . Pot fi particulare ,activitatea acestora desfasurandu-se sub forma centrelor de ingrijire a persoanelor varstnice ,administrate de fundatii.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
mi le puteti spune nu mi se deschide adresa trimisa de dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in vederea obtinerii acreditarii unui camin de batrani alyevadinda alyevadinda Care sunt pasii care trebuiesc urmati in vederea obtinerii acreditarii unui camin de batrani? ( caminul este deja construit, trebuie mobilat si dat in ... (vezi toată discuția)