avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cate zile de concediu medical trebuie sa am pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cate zile de concediu medical trebuie sa am pentru a beneficia de pensie de invaliditate?

buna ziua.....daca se poate o informatie as dori si eu.......sunt internat de patru luni la un sanatoriu pentru plamini(valea iasului)...dupa 90 de zile am mers cu concediul medical la comisia de expertiza pentru al aviza....intrebarea mea este.....care este nr de zile medical pe care trebuie sa le am pentru a putea depune dosarul de pensionare medical ?......multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 180 zile, iminenta avort carmen ala carmen ala Buna ziua ! Am nevoie de o solutie in urmatoarea problema: Incepand cu 02 iunie 2008 am intrat in concediu medical timp de 183 de zile(cu avizul ... (vezi toată discuția)
Bolnav tbc poate beneficia de pensie pe caz de boala? mihaela paula mihaela paula Buna ziua , persoana in varsta de 63 de ani , nu lucreaza , dar are stagiu de cotizare in jur de 30 de ani .Bolnavul de TBC este internat si in prezent in ... (vezi toată discuția)
Perioada minima de concediu medical pentru a beneficia de pensie de invaliditate. ContSters209138 ContSters209138 Buna ziua, Va rog daca putei sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste unele aspecte privind concediile medicale si acordarea pensiei de ... (vezi toată discuția)