avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta 95/2002
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta 95/2002

va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:daca o persoana se afla in ultimul an de plati compensatorii conf. ordonantei 95/2002(terminand perioada cand a primit si somaj)se angajaza pe o perioada determinata va pierde din banii platilor compensatorii sau nu.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intrerupere somaj prismatrade prismatrade Am urmatoarea situatie: am fost angajata la o firma 3 ani apoi am intrat in conc. pentru ingrijire copil pana la 2 ani.Dupa exact cei 2 ani am revenit s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in invatamant petrutza_i petrutza_i Buna ziua! Am obtinut anul trecut un post in invatamant pe perioada determinata 1 sept 2014 - 31 august 2015 pe o catedra rezervata concediu crestere copil ( ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa plecari voluntare andreea410 andreea410 Buna seara. Am o nelamurire cu privire la calcularea indemnizatiei de somaj. Am plecat de la firma la care lucram prin programul de plecari ... (vezi toată discuția)