avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat Itm - inscrieri in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat Itm - inscrieri in carnetul de munca

buna ziua

din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari:

Am facut cursul de Inspector resurse Umane acum 2 ani in Dambovita, mai trebuie sa-l fac o data la Itm Bucuresti?
Ma pot inscrie sa dau examenul acum in luna iulie - august? cu cine trebuie sa iau legatura?
Va intreb acest lucru pentru ca din cate am inteles se da examen doar la inceputul anului pentru obtinerea atestatului pentru anul in curs 2008. . .

VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU CA VREAU NEAPARAT SA IAU CARTILE DE LA ITM PENTRU CA DE UN AN INSPECTOAREA NICI NU S-A ATINS DE ELE. #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 22 Iulie 2008
da, multumesc pentru raspunsuri. de fapt am fost direct la sursa in Radu Voda si am inteles care este procedura.
daca ati dat deja acest examen astept opinii!!! cum este, greu , usor?? la partea practica ce se poate da ca subiect?? dar la teorie ?? se da mai mult din codul muncii, sau si din celelalte legi mentionatre in bibliografie ?

va rog sa ma intelegeti, emotiile inainte de examen!#-o
Examenul consta in test grila , 20 intrebari cu accent din Codul muncii , Decretul nr.92/1976 si Legea nr.130/1999.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pentru testare itm completare in carti de munca alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, Urmeaza sa dau testare la ITM Bucuresti pentru completarea in cartile de munca si as dori sa va intreb ce trebuie trecut in cazierul judiciar: se ... (vezi toată discuția)
Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)