din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari:
Am facut cursul de Inspector resurse Umane acum 2 ani in Dambovita, mai trebuie sa-l fac o data la Itm Bucuresti?
Ma pot inscrie sa dau examenul acum in luna iulie - august? cu cine trebuie sa iau legatura?
Va intreb acest lucru pentru ca din cate am inteles se da examen doar la inceputul anului pentru obtinerea atestatului pentru anul in curs 2008. . .
VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU CA VREAU NEAPARAT SA IAU CARTILE DE LA ITM PENTRU CA DE UN AN INSPECTOAREA NICI NU S-A ATINS DE ELE. #-o
da, multumesc pentru raspunsuri. de fapt am fost direct la sursa in Radu Voda si am inteles care este procedura.
daca ati dat deja acest examen astept opinii!!! cum este, greu , usor?? la partea practica ce se poate da ca subiect?? dar la teorie ?? se da mai mult din codul muncii, sau si din celelalte legi mentionatre in bibliografie ?
va rog sa ma intelegeti, emotiile inainte de examen!#-o
Atestare iru
aijin
Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)