avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat declaratie politistul a fost foarte ok si mi-a zis ca o sa primesc o amenda administrativa,dar nu am primit`o nici pana in ziua de azi . iar in martie am luat niste produse din carrefour cam de aceiasi valoare a venit politia am dat declaratie tot si a zis k o sa mai primesc o amenda administrativa pot fi arestat ? va rog sa ma ajutati . pana acum nu am primit nimic
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
bogdan1989, utilizator
As vrea sa va rog daca as putea fi informat de voi daca pot afla in ce situatie sunt dosarele mele sau ce procuror se ocupa de ele si daca as putea discuta cu el ? sa merg la el in audienta ? sau la parchet ?
Nu este recomandabil sa mergeti sa vorbiti personal cu procurorul.In primul rand va pot spune ca riscati sa il enervati.
Ori lasati lucrurile asa si o sa va cheme procurorul cand va considera el,or va angajati avocat care sa mearga sa se informeze...
Este posibil sa ma cheme el ?
Daca procurorul considera necesara audierea dvs., veti fi citat in vederea audierii.
De asemenea , daca procurorul dispune trimiterea dvs. in judecata, veti fi citat in vederea prezentarii materialului de urmarire penala.
In cazul in care procurorul nu va dispune trimiterea dvs. in judecata, atunci solutia acestuia va fi comunicata la domiciliul dvs.
Deci oricum o sa ma cheme procuroul sa inteleg? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket. care este procedura? andrada2222 andrada2222 Care este procedura in cazul unui furt din supermarket unde prejudiciul a fost recuperat si chemata politia? S-a luat o declaratie la seful de supermarket si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat-va rog, ajutati-ma! andrei233 andrei233 In a doua jumatate a anului 2008 am mers intr-un hipermarket impreuna cu 2 persoane. Urma sa facem unele cumparaturi. Am pus in cos cateva alimente. Dintr-o ... (vezi toată discuția)