avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat declaratie politistul a fost foarte ok si mi-a zis ca o sa primesc o amenda administrativa,dar nu am primit`o nici pana in ziua de azi . iar in martie am luat niste produse din carrefour cam de aceiasi valoare a venit politia am dat declaratie tot si a zis k o sa mai primesc o amenda administrativa pot fi arestat ? va rog sa ma ajutati . pana acum nu am primit nimic
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
bogdan1989, utilizator
Al doilea furt s-a produs in aceleasi circumstante, adica este vorba tot despre un furt din magazin in care produsele au fost recuperate?
La ce va referiti cand spuneti retinut?
Pt al doilea furt este posibil sa nu mai primiti doar o amenda, dar acum depinde de procuror, oricum sansele sa faceti inchisoare sunt minime, bineinteles avand in vedere situatia expusa mai sus.
Puteti primi o amenda administrativa si pt al doilea furt daca este tot din supermarket...insa...nu va mai fortati norocul...
Nu cred ca veti fi retinut.Este insa bine sa aveti numarul de telefon al unui avocat in caz de probleme deoarece sub aspect legal ati putea fi si retinut 24 de ore...
Nu are de ce sa fie retinut pentru atata lucru. Numai ca, daca mai continua asa, dupa doua amenzi administrative o sa urmeze o condamnare.
Pentru o infractiune de furt retinerea este posibila.Am avut un astfel de caz in care s-a cerut si arestarea preventiva ( este adevarat ca a trecut ceva timp de atunci dar...retinerea este legala in astfel de cazuri)
La fel de posibila este retinerea si pentru infractiunea de prostitutie.Am intalnit si astfel de situatii...
De asemenea, si in caz de credite bancare cu acte false ( numai uz de fals si inselaciune) s-a retinut persoana 24 de ore.

Este recomandabil sa isi exercite dreptul de a-si angaja avocat in caz de probleme.Poate iesi din arest in cca 1 ora sau 2 ore daca isi suna avocatul la timp si acesta este operativ, ajunge repede si redacteaza rapid cererile in apararea clientului.
Voiam sa va intreb in cat timp trebuie sa platesc ameda administrativa si dupa cum v-am precizat prima fapta a fost in decembrie anul trecut si nu am primit nimic de la acea fapta.Voiam sa va intreb inca odata pot primi o sentinta cu retinere ? Inca ceva,daca un politist ma opreste pe strada si imi face o verificare poate vedea ca am o amenda adminstrativa pentru furt ? Va multumesc .

Cu Stima

Alte discuții în legătură

Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket. care este procedura? andrada2222 andrada2222 Care este procedura in cazul unui furt din supermarket unde prejudiciul a fost recuperat si chemata politia? S-a luat o declaratie la seful de supermarket si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat-va rog, ajutati-ma! andrei233 andrei233 In a doua jumatate a anului 2008 am mers intr-un hipermarket impreuna cu 2 persoane. Urma sa facem unele cumparaturi. Am pus in cos cateva alimente. Dintr-o ... (vezi toată discuția)