avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Repartitie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Repartitie somaj

Buna ziua,

Recent m-am angajat pe postul de receptionera, si mi s-a cerut sa aduc repartitia de somaj. Contabila firmei nu mi-a dat o cerere de repartitie somaj, ci doar o hartie "Situatia privind locurile de munca vacante". Este de ajuns atat? Mentionez ca trebuie sa merg in orasul natal pt acea repartitie. Cand ajung la AJOFM, pur si simplu le cer repartitia de somaj? Mai sunt si alte demersuri ce trebuie facute pt acea repartitie?

Mi-ati fi de mare ajutor, daca ati raspunde intrebarilor mele.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghitan88 , utilizator 11:56, 20 Iunie 2011
Da. Mergeti cu acea hartie si sa aveti si copie de pe buletinul dumneavoastra. Ei stiu despre ce e vorba. Va vor da o hartie.
Va multumesc frumos pt raspuns. O zi placuta!
Acea repartitie de somaj se elibereaza pe loc, sau trebuie sa astept o perioada!?
Vi se elibereaza imediat.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)
Noi angajari nicoleta_dumitrache nicoleta_dumitrache pt. a angaja o persoana care nu a mai avut serviciu, doar ajutor social, mai trebuie la angajare repartitie de la somaj? multumesc mult. (vezi toată discuția)