avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora

Buna seara!

Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform legii pentru veteranii de razboi. Eu, ca nepoata, pot solicita acest drept al bunicul meu?
In situatia in care (mai) sunteti interesat de stabilirea concreta a acestor drepturi cu caracter special, recomand a se incepe demersurile cat mai repede întrucât aceste drepturi se stabilesc la cerere, din luna urmatoare a înregistrării solicitării. Intrucat ma ocup cu aceste cauze, daca doriti mă puteți contacta pentru a discuta eventualele detalii ale coloborarii.

predastan@gmail.com a scris:

Bună ziua!
Tatăl meu a fost prizonier de război a fost în rusia cinci ani .
Noi copii ce ar trebui să facem ca să beneficiem de pensie de urmaș.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi ... Jurcsak Anna Maria Jurcsak Anna Maria Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi care a fost si invalid de razboi,daca dupa decesul acestuia vaduva acestuia are drept si de ... (vezi toată discuția)